Next Venue garantiefonds voor evenementen

Zorgeloos een evenement boeken met zekerheid bij onverwachte situaties? Het Next Venue garantiefonds maakt het mogelijk. Dit speciale fonds biedt garanties bij het boeken van evenementen in welke vorm dan ook. Van grote congressen en beurzen, tot kleine zakelijke bijeenkomsten en zelfs bruiloften. Wie een locatie van Next Venue boekt, maakt gebruik van het garantiefonds en alle zekerheden die het fonds biedt!

Garantiefonds voor boekingen vóór 1 augustus 2021
Jouw boeking geplaatst voor 1 augustus 2021? Dan zijn de oude voorwaarden en regels van het garantiefonds voor jou van toepassing. Klik op onderstaande button om deze in te zien! 

Bekijk de voorwaarden

Het Next Venue garantiefonds biedt:
Altijd de garantie om je evenement kosteloos te annuleren, tot aan 10 dagen voor de uitvoerdatum van het evenement. Zonder opgave van reden en zonder kleine lettertjes. Zo is jouw evenement goed verzekerd tegen onverwachte situaties, wel zo prettig! 

Veiligheid staat altijd voorop
Naast ons Next Venue Garantiefonds bieden we ook op de dag van jouw evenement de garantie op een veilige omgeving en worden de gestelde voorschriften omtrent het afstand houden en hygiëne nauwlettend opgevolgd. 

Verzeker je van zekerheid!

Met het garantiefonds zit je super safe! Het fonds is speciaal voor evenementen en bied je de mogelijkheid om het evenement kosteloos te annuleren bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken.

De regels?
Die zijn simpel. De dekkingsmaatregel kan tot 10 dagen voordat het evenement plaatsvindt worden ingelost, zonder opgave van reden. 10 dagen van te voren gaan wij er van uit dat het evenement 100% doorgaat. De voorbereidingen voor het evenement worden getroffen. Het evenement is bindend.

De kosten? Die zijn transparant:

 • Wij rekenen 5% over de offertewaarde

 • Direct contact voor vrijblijvend advies? info@nextvenue.nl 088 000 15 21

   Samen de beste keuze maken?

   Wij zetten graag onze ervaring in!

   Stel een vraag Bel 088 000 15 21 Stel jouw offerte samen