• Eigen kasteeleiland
  • Sfeervolle binnenplaats
  • Centraal in Nederland
  • Tot 300 personen

Over Kasteel Duurstede

Weleens gedacht aan een zakelijk evenement op een kasteel? Het kan! Kasteel Duurstede is één van de oudste en mooiste kastelen van Nederland en uitermate geschikt voor bijeenkomsten. Alleen al met de entree – een ophaalbrug over de slotgracht – maak je indruk op je gasten. Dit zorgt voor het échte kasteelgevoel! Met twee torens, verschillende zalen en een ruim overdekt terras heb je alle ruimte. Daarbij heeft de locatie uiteraard de benodigde moderne technische faciliteiten in huis en een eigentijds interieur: het beste dus van heden en verleden!

Ontdek de locatie

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. 

Stel jouw offerte samen

Next Venue Garantiefonds

Deze locatie is te boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 1521 Stel jouw offerte samen