Voeg beleving toe aan jouw event bij De Werelt

04 juli 2023

Voeg beleving toe aan jouw event bij De Werelt

De meeste events vinden binnen plaats. Maar als je een eventlocatie midden in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland tot je beschikking hebt? Dan is het natuurlijk zonde om al die outdoormogelijkheden niet te benutten. Ontdek hoe je bij De Werelt inspanning en ontspanning combineert en zo alles uit jouw event haalt.

Je vindt De Werelt in Lunteren, midden op de Veluwe. Met 15 zalen en een eigen restaurant is het een perfecte plek voor bijvoorbeeld een congres, symposium, netwerkbijeenkomst of teambuildingsdag. Of maak er gerust twee dagen van, want je gasten kunnen blijven slapen in één van de luxe hotelkamers. Maar de absolute kracht van deze locatie? Dat is toch de groene omgeving.


Actief aan de slag in de buitenlucht

Die natuur is veel meer dan een mooi decor voor jouw event. Ga bijvoorbeeld wandelend brainstormen of organiseer een workshop in het bos. Je zult merken dat je andere gesprekken en ideeën krijgt doordat je buiten en in beweging bent. Wil je werken aan de groepsdynamiek? Verleg dan met je team grenzen op de klimwand, doe samen een bootcamp of yogasessie in de buitenlucht of stap op de mountainbike!

Creatief of culinair ontspannen

Liever een meer ontspannen activiteit als afwisseling voor de inhoudelijke sessies tijdens jouw evenement? Welkom in het atelier! Daar ga je onder begeleiding van een kunstenaar aan de slag met perspectief. Ontdek hoe je op verschillende manieren naar dezelfde werkelijkheid kunt kijken en hoe belangrijk de stip op de horizon is. Als jouw evenement om vernieuwing draait, is dit natuurlijk een perfecte, informele manier om na te denken over de toekomst. Met verschillende proeverijen en een barbecueworkshop kan je in De Werelt ook op de culinaire toer!


Samen jouw gasten verrassen

Zullen we binnenkort eens sparren over hoe we met een verrassend programma jouw gasten kunnen inspireren en the natural connection stimuleren? Kom gerust eens langs om de locatie te bekijken en te sparren met één van onze adviseurs. Of stel op de website van De Werelt online je offerte voor een verrassend evenement samen. Gewoon waar en wanneer het jou uitkomt!

Stel zelf online je offerte samen op nextvenue.nl

Welke van deze drie toplocaties spreekt jou aan? Waar je ook voor kiest, je regelt jouw event in Oranjerie Hydepark, Kasteel Duurstede of Kasteel De Schaffelaar eenvoudig via nextvenue.nl. Ontdek er meer over de kastelen en landgoederen en stel er online jouw evenement en offerte samen. Gewoon waar en wanneer het jou uitkomt. Succes!


Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
11 learnings voor de evenementenbranche richting de toekomst

Hoe ziet de evenementenbranche eruit in 2040? Deze vraag stond woensdag 20 maart 2024 centraal tijdens Elevate Your Event in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
APPM geniet van feest in een kasteel en overnachting in de natuur

Na een stijlvol personeelsfeest in een kasteel nog een nachtje blijven slapen in een hotel midden in de natuur? Het kan bij Next Venue! APPM vierde onlangs haar 25-jarige jubileum op deze manier.

Lees meer
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.