• Foodbeleving met producten uit de regio
  • Industriële uitstraling
  • Tot 600 personen
  • Rustige, groene omgeving

Over Mauritskazerne

Met de ligging in de Regio FoodValley is het logisch dat vooral de foodbeleving in de Mauritskazerne speciaal is. Doordat lokale boeren, bakkers en andere voedselmakers letterlijk een plek op locatie hebben, staat de congresbezoeker direct in contact met deze foodspecialisten. Gegarandeerd dat alles wat je eet en drinkt lekker is en een eerlijk verhaal heeft. En dat in een oude kazerne dat de Mauritskazerne heet; Een rijksmonument, dat er van buiten nog net zo uitziet als toen het in 1904 gebouwd werd. Daarbij is het pand ingericht met vooral hergebruikte materialen wat deze locatie duurzaam maakt. En met een station op loopafstand en voldoende parkeerplaatsen voor de deur is deze locatie ook nog eens goed bereikbaar. Ideaal voor de bezoeker!

Online of hybride evenementen

Inspiratiesessie, online talkshow of een compleet eigen TV-uitzending; er zijn volop kansen om in touch te blijven met jouw doelgroep. Ga ervoor in de Talkshow Studio! Met een inspirerend online of hybride evenement val je op en kun je zelfs een groter publiek bereiken dan ooit tevoren.

Bekijk de Talkshow Studio Stel jouw offerte samen

Ontdek de locatie

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. 

Next Venue Garantiefonds

Deze locatie is te boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 1521 Stel jouw offerte samen