• Foodbeleving met producten uit de regio
  • Industriële uitstraling
  • Tot 600 personen
  • Rustige, groene omgeving

Over Mauritskazerne

De Mauritskazerne is een monumentale kazerne in het hart van Nederland. Van buiten heeft het rijksmonument nog zijn originele historische looks, van binnen is de kazerne getransformeerd tot een plek die één en al food ademt. Je komt er om te vergaderen, te werken, te ontmoeten of te proeven. De kazerne beschikt onder meer over een tasting kitchen met een 360°-videowall en een grote congresruimte met foodcourts waar je het verhaal meekrijgt van boeren en andere voedselmakers uit de regio. Vergaderen of brainstormen? Dat doe je in de Mushroom, Sweetroom, Chef's Room of één van de andere ruimtes die allemaal een eigen foodthema hebben. Verder vind je in de Mauritskazerne een lunchroom, flexplekken en een state-of-the-art broadcast studio.

Duurzame locatie, optimale bereikbaarheid

Leuk om te weten: de kazerne is recent volledig verduurzaamd en bij de inrichting zijn veel bestaande materialen gebruikt. Super circulair dus! Bovendien geniet je tijdens jouw bezoek aan de Mauritskazerne van de lekkerste hapjes, drankjes en gerechten uit de regio FoodValley. Daar ligt de Mauritskazerne namelijk middenin. Je vindt deze locatie op het World Food Center in Ede. Vanaf station Ede-Wageningen loop je binnen 2 minuten naar de kazerne. Kom je liever met de auto? Dan kan je vlakbij de kazerne gratis parkeren.

Stel jouw offerte samen

Ontdek de locatie

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. 

Next Venue Garantiefonds

Deze locatie is te boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 1521 Stel jouw offerte samen