Wij zijn Next Venue

Next Venue is hét platform waar je de inspirerende locatie vindt voor jouw volgende event. Plus een organisatie die naast je staat om jouw event tot een succes te maken. Samen gaan we voor ontmoetingen die ertoe doen en helpen we je om medewerkers, relaties of klanten op een indrukwekkende manier te connecten.

15+ eventlocaties met karakter

Je vindt de Next Venue locaties in het midden van het land. Elke locatie heeft een eigen karakter en verhaal. Of je nu een historische, industriële, landelijke of moderne setting zoekt en gaat voor een fysiek, hybride of online bijeenkomst; er is altijd een Next Venue locatie die jouw evenement  speciaal maakt. Met onze handige locatiezoeker vind je snel en gemakkelijk de locatie die aansluit bij jouw wensen en doelen. 

  • Moderne licht- en geluidstechniek
  • Lokale foodconcepten
  • Alle locaties volgen een duurzaamheidsprogramma
  • Getraind horecapersoneel

Ready, set, go!
Al onze locaties zijn ingericht en gestyled door een interieurdesigner. Zo krijgen jouw gasten gegarandeerd het wow-gevoel. Ook fijn: alle technische basisfaciliteiten - van schermen tot verlichting en geluidsapparatuur - zijn al in huis en professioneel aangesloten. Alles werkt dus als je binnenstapt.  Heb je meer nodig? In ons Audiovisueelbook zie je wat we eenvoudig voor je kunnen bijpluggen. Zo ben jij minder tijd en geld kwijt aan de voorbereiding van je event en het creëren van de perfecte beleving.

Dat smaakt beter
Tijdens jouw event serveren we jouw gasten knettervers, lekker eten en drinken. We werken namelijk samen met boeren, bakkers, brouwers en andere voedselmakers uit eigen land. We kennen ze persoonlijk en weten daardoor dat ze werken met respect voor mens, dier en milieu. Dat smaakt beter! Wij beloven jou: voor al het lekkere dat je kent van ver weg, hebben wij een minstens zo smaakvol alternatief van dichtbij. Puur van smaak, eerlijk gemaakt en uit het seizoen. Kijk maar eens in ons Foodbook.

Altijd de juiste ondersteuning
Maar misschien wel het allerbelangrijkste? Je staat er bij Next Venue nooit alleen voor. Een team van adviseurs, technici, hospitality experts, chef-koks en andere specialisten delen graag hun ervaring op het gebied van events met jou. Samen zetten we onze schouders onder de voorbereiding van jouw grote dag! Inspireer of informeer. Vier of verbind. Wat je ook wilt bereiken: in een Next Venue-locatie wordt jouw evenement onvergetelijk.

  • Gratis advies
  • Snelle communicatie
  • Transparant
  • Flexibel