Ontdek het nieuwe concept van de Mauritskazerne

23 mei 2023

Werken

Graag een keer ergens anders werken? De Mauritskazerne biedt lichte en moderne flexplekken aan met professionele bureaustoelen en werkplekdividers. Een ideale werkomgeving voor het opdoen van inspiratie. Geconcentreerd werken of samen met andere foodprofessionals? Het is allemaal mogelijk! 

Proeven

Een frisse break tijdens je vergadering of juist een prikkelende afsluiting? Dit kun je ervaren in onze state-of-the-art demonstratiekeuken: de Tasting Room. In de Tasting Room worden al je zintuigen geprikkeld tijdens een unieke foodbeleving. Ervaar de wereld van ons eten met één van onze tastings met een 360°-video. Ook is de Tasting Room geschikt voor als je zelf een kookdemonstratie, productlancering, proeverij of sessies met een testpanel wilt organiseren.

Vergaderen

Met vier vergaderruimtes, met ieder zijn eigen foodthema, is jouw vergadering in ons Rijksmonument een experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. Overleg in de Mush Room, brainstorm in de Sweet Room, houd je strategische sessie in de Potato Room of ga lekker actief aan de slag in de Chef’s Room. Alle ruimtes zijn luxe ingericht en voorzien van state-of-the-art apparatuur. Vergaderruimtes zijn per dag te boeken waarbij je je eigen foodarrangement kunt samenstellen met veel lokale keuzes. Kom jij de lekkerste vergaderplek van Nederland ontdekken?

Ontmoeten

Een congres, productlancering, kick-off of relatiedag? Ontmoet elkaar in onze Oyster Room! Al bij binnenkomst stappen jouw gasten in de wereld van food. Van foodart tot foodcourts en foodinfodisplays; de Mauritskazerne biedt een compleet gethematiseerd decor voor jouw bijeenkomst. Liever je evenement of bijeenkomst online hosten? Kies dan voor de plug-and-play Broadcast Room (studio). Van sfeervol decor tot high-end techniek; de studio staat voor je klaar. Camera’s aan en let’s roll!

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
De nieuwe hal van de Midden Nederland Hallen is opgeleverd!

Na maanden hard werken is de theaterhal, welke pal naast de Midden Nederland Hallen staat, opgeleverd.

Lees meer
Zwitserleven keert voor het derde jaar op rij terug bij Next Venue

Het PensioenEvent is een jaarlijks evenement van Zwitserleven. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Lees meer
11 learnings voor de evenementenbranche richting de toekomst

Hoe ziet de evenementenbranche eruit in 2040? Deze vraag stond woensdag 20 maart 2024 centraal tijdens Elevate Your Event in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.