Ontdek het nieuwe concept van de Mauritskazerne

23 mei 2023

Werken

Graag een keer ergens anders werken? De Mauritskazerne biedt lichte en moderne flexplekken aan met professionele bureaustoelen en werkplekdividers. Een ideale werkomgeving voor het opdoen van inspiratie. Geconcentreerd werken of samen met andere foodprofessionals? Het is allemaal mogelijk! 

Proeven

Een frisse break tijdens je vergadering of juist een prikkelende afsluiting? Dit kun je ervaren in onze state-of-the-art demonstratiekeuken: de Tasting Room. In de Tasting Room worden al je zintuigen geprikkeld tijdens een unieke foodbeleving. Ervaar de wereld van ons eten met één van onze tastings met een 360°-video. Ook is de Tasting Room geschikt voor als je zelf een kookdemonstratie, productlancering, proeverij of sessies met een testpanel wilt organiseren.

Vergaderen

Met vier vergaderruimtes, met ieder zijn eigen foodthema, is jouw vergadering in ons Rijksmonument een experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. Overleg in de Mush Room, brainstorm in de Sweet Room, houd je strategische sessie in de Potato Room of ga lekker actief aan de slag in de Chef’s Room. Alle ruimtes zijn luxe ingericht en voorzien van state-of-the-art apparatuur. Vergaderruimtes zijn per dag te boeken waarbij je je eigen foodarrangement kunt samenstellen met veel lokale keuzes. Kom jij de lekkerste vergaderplek van Nederland ontdekken?

Ontmoeten

Een congres, productlancering, kick-off of relatiedag? Ontmoet elkaar in onze Oyster Room! Al bij binnenkomst stappen jouw gasten in de wereld van food. Van foodart tot foodcourts en foodinfodisplays; de Mauritskazerne biedt een compleet gethematiseerd decor voor jouw bijeenkomst. Liever je evenement of bijeenkomst online hosten? Kies dan voor de plug-and-play Broadcast Room (studio). Van sfeervol decor tot high-end techniek; de studio staat voor je klaar. Camera’s aan en let’s roll!

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
Het shopmanagers event van ONLY Stores

Iedere jaar organiseert ONLY Stores Holland een tweedaags-event voor alle 150 shopmanagers in Nederland. Dit keer in de Rijtuigenloods!

Lees meer
Je webinar of online talkshow vanuit de Mauritskazerne! | Next Venue

Op een toegankelijke wijze jouw doelgroep bereiken?

Lees meer
Sluit het jaar goed af met een spetterend eindejaarsbijeenkomst

Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar afsluiten met een spetterend eindejaarsfeest voor het eigen personeel? Begin op tijd met het organiseren van jouw onvergetelijke event en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie met bijbehorende sfeermakers

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.