Eventmedewerker Techniek

  • Barneveld
  • 32/40 uur
  • MBO denk- en werkniveau
Vacature overzicht

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

In deze functie ben jij medeverantwoordelijk voor de totstandkoming van de technische uitvoering op onze locaties.

Jij als Jr. Eventmedewerker Techniek

In deze functie ben jij medeverantwoordelijk voor de totstandkoming van de technische uitvoering op onze evenementenlocaties. Achter de schermen ben jij bezig om alles klaar te zetten in het magazijn voor alle evenementen, rijd je ritten naar locaties, help je mee met de opbouw van evenementen en sta je als beginnend AV Technicus op partijen. Je hebt daarbij contact met de klant, stemt met hen af wat er nodig is en voert dit zelfstandig uit. Je zult aan het begin van jouw loopbaan bij ons daarom ook meelopen met andere AV technici die jou alles kunnen vertellen over onze audiovisuele oplossingen.

Wij bieden
Een unieke werkplek voor 32 - 40 uur per week in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf. Een inspirerend speelveld met ontelbare uitdagingen! Je bent onderdeel van een kwalitatief hoogwaardig team en je mag rekenen op collega’s met passie voor hun vak en uiteenlopende achtergronden van wie je elke dag leert.

Wij als Next Venue

Je werkt met een team van collega’s met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. We zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel wordt gelachen! Onze organisatie is sterk groeiend, dus we bieden je een jonge en dynamische werkomgeving, marktconform salaris, ruimte voor eigen initiatief en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Dit is iets voor jou omdat...

Houd je van hard werken, veel afwisseling en heb je affiniteit met podium & evenementen techniek? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar de schoolverlater die graag fysiek bezig is en mee wilt helpen met opbouw en afbouw van audiovisuele middelen op onze locaties.

  • Je hebt MBO denk- en werkniveau
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Houding: gestructureerd, flexibel, positief, assertief en natuurlijk enthousiasme;
  • 36 uur per week flexibel inzetbaar;
  • De nadruk van de werkzaamheden ligt op AV techniek;
  • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie.

 

Isabel Vrielink
hr@NextVenue.nl
088-0001521

Vacature overzicht

Solliciteer nu

Sollicitatieformulier

Kies bestand
Kies bestand