Zelfstandig Werkend Kok
- Garderen
- 16-40 uur
- MBO werk- en denkniveau
Ga jij aan de slag bij Hotel de Werelt Garderen?
Ben jij dol op culinaire hoogstandjes en zoek je een werkplek waar de balans tussen werk en privé centraal staat?
Ga aan de slag als Sous Chef Hotel De Werelt Garderen!
Bij Hotel de Werelt in Garderen verwelkomen wij een enthousiaste teamspeler die ons keukenteam minimaal 2 dagen per week komt versterken.
Onder leiding van chef Oscar Grift creëren we niet alleen smaakvolle gerechten, maar ook een fijne sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Spreek je Engels? Geen probleem, in onze keuken voel je je ook dan helemaal op je plek! Geen ervaring? Wij leren je alle technieken.
Jij als Zelfstandig Werkend Kok
Wij leren je graag de kneepjes van het vak. Kom langs, proef de sfeer, en ontdek jouw plek in ons gezellige team. Interesse?
Wij als Hotel de Werelt Garderen
Hotel de Werelt Garderen is gelegen te midden van de Veluwse bossen, goed bereikbaar op slechts 15 min vanaf Apeldoorn.
Onze werksfeer is te kenmerken als gepast maar informeel. Iets dat onze gasten (zowel zakelijk, vergadergasten en individuele gasten) erg waarderen. Verbetering is iets dat wij continue nastreven, op een positieve wijze. Uitdaging zorgt voor extra werkplezier voor iedereen.
Het hotel biedt 97 hotelkamers, 15 vergaderzalen, grand café, restaurant, terrassen, verwarmd buitenzwembad (in de zomermaanden), wellness. Daarnaast verhuren wij 48 bungalows op Bospark Garderen, direct naast ons hotel.
Wij zoeken... jou!
Merendeel van onze medewerkers maken al jaren deel uit van ons team. Collega's die fijn samenwerken, iets voor elkaar over hebben en plezier hebben in wat ze doen. We bieden vaste dagen of een vierdaagse werkweek, en een uitstekend salaris.
Bel of mail ons, en laten we samen aan tafel zitten! hr@nextvenue.nl of 088 000 1521.