Altijd duurzaam eten op jouw event

04 juli 2023

Altijd duurzaam eten op jouw event

Wil je een verantwoord en duurzaam evenement organiseren? Vergeet dan de catering niet. Als je kiest voor producten uit de korte voedselketen, leggen jouw lunch, diner, hapjes en drankjes veel minder kilometers af. Next Venue maakt het je gemakkelijk om een event met een lagere ‘foodprint’ te organiseren. 

Rechtstreeks van het land naar jouw event

De catering op Next Venue-locaties wordt namelijk verzorgd door Neder Groep. Zij weten waar je de lekkerste lokale producten haalt. En brengen die rechtstreeks van de boeren, bakkers en brouwers naar jouw evenement. Doordat er geen tussenschakels zijn, is er minder transport nodig. Goed voor het milieu dus. Ook hoeven er minder partijen wat te verdienen aan wat je jouw gasten serveert. Daardoor krijgen voedselmakers een eerlijke prijs en betaal jij niet te veel voor de catering tijdens jouw event!

Foodbook vol lekkere, lokale inspiratie

Van lunch tot diner en van tussendoortjes tot borrel; in het foodbook van Next Venue vind je voor elk moment van de dag lekkere opties met lokale en seizoensgebonden producten. Serveer gasten bij de lunch bijvoorbeeld versgebakken Veluws brood, soep van buitenbeentjes en salade van Hollandse quinoa. Of geniet van bitterballen met Bommelerwaards rund bij een kloosterbiertje uit de Amsterdamse Bijlmer of verse sap uit de Flevopolder. Voor het diner kies je uit de lekkerste lokale buffetten, shared dinners en BBQ-arrangementen. 

Samen voedselverspilling tegengaan

Tijdens jouw evenement wil je natuurlijk dat gasten niets tekortkomen. Logisch. We zorgen dus dat er altijd genoeg is. Maar het is ook zonde als er veel overblijft en weggegooid moet worden. Daarom kijken we samen hoe we voedselverspilling kunnen tegengaan. Een actief no-showbeleid helpt daarbij. Blijft er toch wat over? Dan mag je dat bij Next Venue-locaties meenemen. Zo gaat er niets verloren! 

Stel online jouw eventcatering samen

Smaakt dit naar meer? Stel dan online jouw evenement samen. Gewoon lekker waar en wanneer jou dat uitkomt. In de online offerteconfigurator van Next Venue vind je ook alle duurzame en verantwoorde foodkeuzes voor jouw event. Kiezen, klikken en je hebt de offerte voor jouw evenement bij elkaar. Zo gemakkelijk kan het organiseren van een verantwoord evenement zijn!

Jouw evenement ook in de Midden Nederland Hallen?

Wij vertellen graag alles over de mogelijkheden. Bel 088 000 1553 of stuur een mail naar info@middennederlandhallen.nl. Ook kun je snel en eenvoudig jouw offerte samenstellen via onze website, waarbij je direct inzicht krijgt in de mogelijkheden en kosten.

Altijd duurzaam eten op jouw event

Rechtstreeks van het land naar jouw event

De catering op Next Venue-locaties wordt namelijk verzorgd door Neder Groep. Zij weten waar je de lekkerste lokale producten haalt. En brengen die rechtstreeks van de boeren, bakkers en brouwers naar jouw evenement.

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
XXL-uitbreiding voor Midden Nederland Hallen

Jacco van der Tak (burgemeester gemeente Barneveld) en Timo Kruft (eigenaar Midden Nederland Hallen) brengen een toost uit op het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe theaterhal.

Lees meer
Het shopmanagers event van ONLY Stores

Iedere jaar organiseert ONLY Stores Holland een tweedaags-event voor alle 150 shopmanagers in Nederland. Dit keer in de Rijtuigenloods!

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.