APPM geniet van feest in een kasteel en overnachting in de natuur

15 april 2024

APPM geniet van feest in een kasteel en overnachting in de natuur

Na een stijlvol personeelsfeest in een kasteel nog een nachtje blijven slapen in een hotel midden in de natuur? Het kan bij Next Venue! APPM vierde onlangs haar 25-jarige jubileum op deze manier.

APPM is een adviesbureau voor proces- en projectmanagement. Er werken zo’n 100 medewerkers bij het bedrijf, dat vestigingen heeft in Nederland, Duitsland en België. Ze houden zich er bezig met projecten op het gebied van onder meer duurzame mobiliteit, de energietransitie en stedelijke ontwikkeling.

Galadiner in een kasteel

Voor het 25-jarig jubileum zocht APPM een locatie met een stijlvolle uitstraling, voldoende ruimte voor een zittend galadiner en aansluitend een feestavond waar gedanst kon worden. Kasteel De Schaffelaar bleek een perfecte match. Het kasteel beschikt over meerdere salons, met sprookjesachtige settings. Zeker ‘s avonds, als de kroonluchters fonkelen en je kunt dansen onder een sterrenhemel.

Heerlijk eten van eigen bodem

De start van de avond? Die was meteen feestelijk met een klassieke band in de ontvangsthal van het kasteel en een glaasje bubbels. Na een speech van de APPM-directeur schoven de medewerkers aan in een van de drie salons, waarbij na elke gang van plek gewisseld werd. Kasteel De Schaffelaar serveerde daarbij de lekkerste gerechten van eigen bodem

Afsluitende feestavond

“Ik verbaasde me over de professionaliteit van de bediening en de snelheid waarmee ze na elke gang de tafels weer prachtig hadden ingedekt. Echt heel tof”, blikt mede-organisator  Oscar Keunen van APPM terug. Na het galadiner was het tijd voor een feestje, waarbij DJ Leon de feestzaal van Kasteel De Schaffelaar omtoverde tot een sfeervolle dansvloer.

Overnachten in een luxe hotel

Zin om naar huis te gaan? Dat heb je natuurlijk niet na zo’n swingend feestje. Dus koos een deel van de APPM-medewerkers ervoor om te overnachten in Hotel De Werelt, op minder dan een kwartier rijden van kasteel De Schaffelaar. Ze werden er de volgende morgen wakker midden in de natuur en konden er gebruikmaken van de uitgebreide hotelfaciliteiten, zoals het zwembad en de sauna. Een perfecte afsluiter van een personeelsfeest toch?

Geslaagd personeelsfeest

Ook mede-organisator Oscar blikt tevreden terug. “Het was een zeer geslaagde avond. We hebben heerlijk gegeten, de uitstraling van het kasteel sloot perfect aan bij de insteek van ons personeelsfeest en alles was goed geregeld!”

Jouw jubileum ook in een kasteel vieren?

Dit snappen wij maar al te goed! Ontdek Kasteel De Schaffelaar in Barneveld of één van onze andere unieke locaties in Midden-Nederland. Samen maken we jouw jubileum onvergetelijk!

Neem contact met ons op.

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
11 learnings voor de evenementenbranche richting de toekomst

Hoe ziet de evenementenbranche eruit in 2040? Deze vraag stond woensdag 20 maart 2024 centraal tijdens Elevate Your Event in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
XXL-uitbreiding voor Midden Nederland Hallen

Jacco van der Tak (burgemeester gemeente Barneveld) en Timo Kruft (eigenaar Midden Nederland Hallen) brengen een toost uit op het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe theaterhal.

Lees meer