Direct inzicht in kosten voor zakelijk evenementen!

04 mei 2022

Direct inzicht in kosten voor zakelijk evenementen!

Als je een zakelijke bijeenkomst organiseert, wil je natuurlijk graag binnen je budget blijven. En tijdens de voorbereiding is het handig als je steeds weet welk effect jouw keuzes hebben op de begroting van jouw evenement. Daarom kun je voortaan bij Next Venue zélf je offerte samenstellen!

Met onze nieuwe online tool klik je voortaan zelf eenvoudig een prijsindicatie bij elkaar. Selecteer je gewenste locatie en bekijk alle mogelijkheden op het gebied van techniek en catering. Al die opties hebben vaste, transparante prijzen. Als je een keuze maakt, verandert de prijs van je evenement mee. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Locatiekosten

De juiste locatie is key voor je event. Je wilt waarschijnlijk een plek die goed te bereiken is, aansluit bij de grootte van jouw publiek en een inspirerende uitstraling heeft. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Goed om te weten: je huurt bij Next Venue al een evenementenlocatie vanaf € 1.000,- per dag. 

Techniek en inrichting

Locaties van Next Venue zijn volledig ingericht en gestyled door een interieurdesigner. Je hoeft daardoor geen budget te reserveren voor inrichting. Ook boek je er standaard een basispakket techniek bij, waardoor kosten beheersbaar en overzichtelijk blijven. Wil je juist uitpakken? Klik dan door de extra opties heen, zoals: showverlichting, camera’s en schermen of technische support die je nodig hebt om alles tijdens jouw event perfect te laten verlopen.

Eten en drinken

Goede koffie bij binnenkomst, een lekkere lunch met streekproducten of een goede borrel met luxe hapjes. Als het gaat om food & drinks kan je tijdens je evenement alle kanten op. In onze tool vind je alle mogelijkheden en mix and match je makkelijk het aanbod bij elkaar waarmee je jouw gasten helemaal in de watten legt. Deze kosten zijn variabel en hebben dan ook logischerwijs veel invloed op de totaalprijs van jouw event.

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
XXL-uitbreiding voor Midden Nederland Hallen

Jacco van der Tak (burgemeester gemeente Barneveld) en Timo Kruft (eigenaar Midden Nederland Hallen) brengen een toost uit op het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe theaterhal.

Lees meer
Het shopmanagers event van ONLY Stores

Iedere jaar organiseert ONLY Stores Holland een tweedaags-event voor alle 150 shopmanagers in Nederland. Dit keer in de Rijtuigenloods!

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.