Het shopmanagers event van ONLY Stores

16 oktober 2023

Het shopmanagers event van ONLY Stores

Iedere jaar organiseert ONLY Stores Holland een tweedaags-event voor alle 150 shopmanagers in Nederland waarin de nieuwe seizoencollectie wordt afgetrapt. Boeien, binden en samenzijn staan deze dagen centraal. Ieder jaar wordt een andere locatie gekozen om vernieuwd te blijven. Dit jaar hebben ze gekozen voor.. Jawel, De Rijtuigenloods! Hoe zijn ze bij deze locatie terecht gekomen? En wat zijn hun ervaringen? Jedina Oosterling (shopmanager) vertelt hier graag meer over. Benieuwd? Lees snel verder.

Jedina: ‘’Tijdens dit tweedaagse-event staat er altijd een leuk, interactief programma op de planning inclusief een artiest en hotelovernachting. Het was de eerste keer in drie jaar dat we echt weer met zijn allen mochten samenkomen. De afgelopen twee jaar hebben we het event ook laten doorgaan, alleen toen werd iedereen in kleine groepjes verdeeld over een aantal regio’s. Toch is niets is fijner dan met zijn allen live samenkomen!’’

Hoe zijn jullie bij De Rijtuigenloods terecht gekomen?

‘’We hebben altijd al een enorme liefde voor industriële locaties. Daarnaast is de locatie ook nog eens centraal en goed bereikbaar. Ook vinden we het belangrijk dat er een professionele organisatie achter de locatie zit die ons kan ontzorgen. Tenslotte moet de locatie beschikken over voldoende subzalen met verassingseffecten. Met de leuke, historische treinwagons in De Rijtuigenloods was dit zeker het geval’’, vertelt Jedina enthousiast. 

Vertel eens, hoe zag jullie evenement eruit?

‘’Beide dagen vonden geheel plaats in De Rijtuigenloods. De eerste dag zijn we gestart met een plenaire opening. Vervolgens hebben alle shopmanagers een VR tour gedaan, waarbij iedereen kon kennismaken met ons nieuwe winkelconcept. Daarna hebben we de shopmanagers in groepjes op pad gestuurd om een promotiefilmpje op te nemen. Daarna volgde het avondprogramma: het diner, award show én feest. Tijdens het feest hebben we genoten van een spetterend optreden van Frenna!

De tweede dag begon ook plenair, waarna het interactieve gedeelte in groepjes plaatvond. Dit keer moesten de shopmanager een speurtocht doen, welke in het teken stond van competitie, kennis en inspiratie. Tijdens deze speurtocht werd iedereen middels een tablet door de diverse ruimtes van De Rijtuigenloods geleid. Alle ruimtes, oftewel de treinwagons van de loods, stonden in het teken van onze producten met ieder zijn eigen thema. Denk bijvoorbeeld aan de wintercollectie of feestdagencollectie. Super gaaf dat alle treinwagon volledig op dit thema waren afgestemd. Iedereen was hier echt van onder de indruk! Als slot vond er nog een prijsuitreiking plaats, kreeg iedereen een goodiebag en gingen vervolgens moe en voldaan naar huis.’’

Gaaf programma! Hoe kijken jullie hier op terug?

‘’We kijken hier heel positief op terug. Online zagen we veel positieve berichten voorbij komen. Ook de locatie is super goed bevallen: schoon, leuk personeel op het event zelf, en ook het contact vooraf was erg fijn. En misschien wel het belangrijkste: de locatie heeft echt indruk op iedereen gemaakt!’’

Jouw event in De Rijtuigenloods?

Leuk! Bekijk onze website en stel direct jouw offerte samen.

Hoe zijn jullie bij De Rijtuigenloods terecht gekomen?

"We hebben altijd al een enorme liefde voor industriële locaties. Daarnaast is de locatie ook nog eens centraal en goed bereikbaar!"

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
11 learnings voor de evenementenbranche richting de toekomst

Hoe ziet de evenementenbranche eruit in 2040? Deze vraag stond woensdag 20 maart 2024 centraal tijdens Elevate Your Event in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
APPM geniet van feest in een kasteel en overnachting in de natuur

Na een stijlvol personeelsfeest in een kasteel nog een nachtje blijven slapen in een hotel midden in de natuur? Het kan bij Next Venue! APPM vierde onlangs haar 25-jarige jubileum op deze manier.

Lees meer
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.