Je webinar of online talkshow vanuit de Mauritskazerne!

16 oktober 2023

Je webinar of online talkshow vanuit de Mauritskazerne!

Op een toegankelijke wijze jouw doelgroep bereiken? Denk dan eens aan een webinar of online talkshow! Een effectieve manier om de trends in je vakgebied te bespreken in een rondetafelgesprek of  kennis over te dragen over jouw (online) product. Onze plug-and-play Broadcast Room (studio) biedt hiervoor dé perfecte oplossing! Van sfeervol decor tot high-end techniek; de studio staat voor je klaar. Camera’s aan en let’s roll!

Het hosten van een online evenement is laagdrempelig, duurzaam en kostenefficiënt. Natuurlijk moet je daarbij volledig kunnen vertrouwen op de techniek zodat jouw boodschap ijzersterk overkomt. Gelukkig ben je in de Mauritskazerne verzekerd van high- end techniek en staat een team van technici voor je klaar. Nu horen we je denken: wat betekent dat voor mijn online event? We leggen het je graag uit.

Ontdek alle voordelen

Goed beeld en geluid is essentieel tijdens jouw online evenement. Onze studio is voorzien van high-end camera’s en moderne audio-apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je publiek altijd haarscherp beeld en perfect geluid hebben. Daarnaast kan je met onze software eenvoudig interactie met het publiek creëren. Last but not least: onze studioverlichting, welke in verschillende standen te dimmen is, zorgt voor een prettige sfeer en beeld voor de mensen thuis. Klinkt goed, toch?

Wij staan voor jou klaar!

Een betrouwbare crew met kennis van techniek is onmisbaar bij een online evenement. Onze ervaren technici bieden alle support die jij nodig hebt om jouw evenement soepel te laten verlopen. Jij focust je op de inhoud en de sprekers, onze technici nemen de techniek voor je uit handen. Zo sta je er nooit alleen voor als het even anders loopt dan gedacht!

Meer weten of boeken?

Dit kan! Stuur een e-mail naar info@mauritskazerne.nl of bel (088) 000 15 01.

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
11 learnings voor de evenementenbranche richting de toekomst

Hoe ziet de evenementenbranche eruit in 2040? Deze vraag stond woensdag 20 maart 2024 centraal tijdens Elevate Your Event in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
APPM geniet van feest in een kasteel en overnachting in de natuur

Na een stijlvol personeelsfeest in een kasteel nog een nachtje blijven slapen in een hotel midden in de natuur? Het kan bij Next Venue! APPM vierde onlangs haar 25-jarige jubileum op deze manier.

Lees meer
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.