Je webinar of online talkshow vanuit de Mauritskazerne!

16 oktober 2023

Je webinar of online talkshow vanuit de Mauritskazerne!

Op een toegankelijke wijze jouw doelgroep bereiken? Denk dan eens aan een webinar of online talkshow! Een effectieve manier om de trends in je vakgebied te bespreken in een rondetafelgesprek of  kennis over te dragen over jouw (online) product. Onze plug-and-play Broadcast Room (studio) biedt hiervoor dé perfecte oplossing! Van sfeervol decor tot high-end techniek; de studio staat voor je klaar. Camera’s aan en let’s roll!

Het hosten van een online evenement is laagdrempelig, duurzaam en kostenefficiënt. Natuurlijk moet je daarbij volledig kunnen vertrouwen op de techniek zodat jouw boodschap ijzersterk overkomt. Gelukkig ben je in de Mauritskazerne verzekerd van high- end techniek en staat een team van technici voor je klaar. Nu horen we je denken: wat betekent dat voor mijn online event? We leggen het je graag uit.

Ontdek alle voordelen

Goed beeld en geluid is essentieel tijdens jouw online evenement. Onze studio is voorzien van high-end camera’s en moderne audio-apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je publiek altijd haarscherp beeld en perfect geluid hebben. Daarnaast kan je met onze software eenvoudig interactie met het publiek creëren. Last but not least: onze studioverlichting, welke in verschillende standen te dimmen is, zorgt voor een prettige sfeer en beeld voor de mensen thuis. Klinkt goed, toch?

Wij staan voor jou klaar!

Een betrouwbare crew met kennis van techniek is onmisbaar bij een online evenement. Onze ervaren technici bieden alle support die jij nodig hebt om jouw evenement soepel te laten verlopen. Jij focust je op de inhoud en de sprekers, onze technici nemen de techniek voor je uit handen. Zo sta je er nooit alleen voor als het even anders loopt dan gedacht!

Meer weten of boeken?

Dit kan! Stuur een e-mail naar info@mauritskazerne.nl of bel (088) 000 15 01.

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
Het shopmanagers event van ONLY Stores

Iedere jaar organiseert ONLY Stores Holland een tweedaags-event voor alle 150 shopmanagers in Nederland. Dit keer in de Rijtuigenloods!

Lees meer
Je webinar of online talkshow vanuit de Mauritskazerne! | Next Venue

Op een toegankelijke wijze jouw doelgroep bereiken?

Lees meer
Sluit het jaar goed af met een spetterend eindejaarsbijeenkomst

Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar afsluiten met een spetterend eindejaarsfeest voor het eigen personeel? Begin op tijd met het organiseren van jouw onvergetelijke event en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie met bijbehorende sfeermakers

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.