Kruitbosch Mobility Days in De Rijtuigenloods!

04 juli 2023

Kruitbosch Mobility Days in De Rijtuigenloods!

Ein-de-lijk! Na drie jaar konden de dealershows van Kruitbosch weer fysiek plaatsvinden. En dit jaar vond het plaats in De Rijtuigenloods. 1500 aanwezigen, waaronder fietsdealers- en leveranciers van Kruitbosch, werden geïnformeerd en geïnspireerd over alle ontwikkelingen en nieuwste producten. Renate Mol (Marketing Specialist Events) van Kruitbosch heeft een grote rol gehad bij de organisatie van dit event en blikt hier nu positief op terug.

Het event stond in teken van verbinding en ontmoeting

Renate: ‘’Tijdens dit event wilde we fietsdealers inspireren over alle (mobiliteits)ontwikkelingen in de fietswereld en tegelijkertijd de nieuwste collectie fietsen en fietsproducten/accessoires showen. Eén gedeelte van de loods stond vol met houten huisjes, waarin diverse producten werden gepresenteerd, en in het andere gedeelte stonden de nieuwe fietsmodellen en was er ook de mogelijkheid om de fietsen te testen op een speciaal aangelegde testbaan. Uiteraard was er ook genoeg gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.’’

Waar zochten jullie naar in een evenementenlocatie?

‘’In onze zoektocht naar een geschikte locatie keken we voornamelijk naar de sfeer, ligging, duurzaamheid én de mogelijkheden om de ruimte te vullen met al onze spullen. De Rijtuigenloods voldeed aan al deze aspecten. Het is een ruime, overzichtelijke locatie met een authentieke en duurzame sfeer. Dat de locatie goed centraal ligt en ook nog eens naast het station was voor ons een groot pluspunt. Ook het contact met de organisatie verliep erg soepel en fijn: altijd denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. We zijn goed geadviseerd over hoe we de locatie zo goed mogelijk in konden zetten voor ons evenement. Dit vond ik misschien nog wel het allerbelangrijkste. De keuze was voor ons dus snel gemaakt’’, vertelt Renate enthousiast.

Hoe kijken jullie terug op jullie evenement?

‘’We kijken zeer positief terug op het evenement. Beide dagen liepen rustig en goed door. Het waren mooie, zonnige dagen om kennis en inzichten met elkaar uit te wisselen. Ik heb veel positieve reacties ontvangen over de locatie. Ook de lunch en het diner is in goede smaak gevallen bij de dealers. Als de Kruitbosch Mobility Days volgend jaar terugkeren, dan staat De Rijtuigenloods zeker weer op ons lijstje! ’’

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event in De Rijtuigenloods?

Wij denken graag met jou mee! Bel 088 000 1574, stuur een mail naar info@derijtuigenloods.nl of stel direct jouw offerte samen via onze website.

De dealershows van Kruitbosch!

Waar zochten jullie naar in een evenementenlocatie?

"De Rijtuigenloods is een ruime, overzichtelijke locatie met een authentieke en duurzame sfeer. Dat de locatie goed centraal ligt en ook nog eens naast het station was voor ons een groot pluspunt."Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
11 learnings voor de evenementenbranche richting de toekomst

Hoe ziet de evenementenbranche eruit in 2040? Deze vraag stond woensdag 20 maart 2024 centraal tijdens Elevate Your Event in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
APPM geniet van feest in een kasteel en overnachting in de natuur

Na een stijlvol personeelsfeest in een kasteel nog een nachtje blijven slapen in een hotel midden in de natuur? Het kan bij Next Venue! APPM vierde onlangs haar 25-jarige jubileum op deze manier.

Lees meer
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.