Next Qube: maak impact met licht, audio en beeld!

04 juli 2023

Next Qube: maak impact met licht, audio en beeld!

Interactie en beleving zijn tegenwoordig een must tijdens evenementen. Gelukkig helpt Next Qube je een handje, met verbluffende technische faciliteiten voor bijvoorbeeld 4K-broadcasting en audio- en lichtshows. Maak kennis met deze hightech eventlocatie!

Next Qube bestaat uit een plenaire zaal met zitplaatsen voor 750 gasten. Heb je meer ruimte nodig? Dan vergroot je de capaciteit door deze zaal te verbinden met het naastgelegen paviljoen. Lekker schaalbaar! Dit paviljoen is trouwens ook inzetbaar als bijvoorbeeld inspiratieplein, beursvloer of foodcourt. 

Share en stream voor een nog groter bereik

Zitten jouw gasten straks niet (allemaal) live in de zaal? In Next Qube neem je ook publiek op afstand moeiteloos mee in jouw programma. De locatie beschikt namelijk over state-of-the-art studiofaciliteiten en broadcastsoftware. Daarmee kun je bijvoorbeeld internationale experts online laten spreken op jouw event. Maar het is ook mogelijk om bezoekers op locatie via slimme camera’s en een 4K-scherm te verbinden met gasten die meekijken vanuit huis. Alles in huis dus voor hybride en online events.

Alle techniek is aanwezig en plug & play

Misschien denk je dat je het organiseren van zo’n hybride of online event complex is en veel technische kennis vraagt. Het tegendeel is echter waar. Next Qube heeft namelijk alle techniek plug-and-play voor je klaarstaan. Bovendien kun je tijdens het evenement leunen op de ervaren technici van Next Qube. Vanuit de regieruimte zorgen zij dat al je gasten verbonden zijn en dat jouw event technisch gestroomlijnd verloopt. 

Doe inspiratie op en verken de technische faciliteiten

Dus pak het podium. Vertel verhalen, deel nieuwe inzichten, neem je gasten mee op reis met interactieve experiences. Het kan allemaal in Next Qube. Benieuwd hoe je in deze innovatieve evenementenlocatie nog meer impact maakt met jouw event? Doe bij Next Qube online inspiratie op, ontdek alle technische faciliteiten en lees verhalen van evenementenorganisatoren die jou voorgingen!

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
Het shopmanagers event van ONLY Stores

Iedere jaar organiseert ONLY Stores Holland een tweedaags-event voor alle 150 shopmanagers in Nederland. Dit keer in de Rijtuigenloods!

Lees meer
Je webinar of online talkshow vanuit de Mauritskazerne! | Next Venue

Op een toegankelijke wijze jouw doelgroep bereiken?

Lees meer
Sluit het jaar goed af met een spetterend eindejaarsbijeenkomst

Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar afsluiten met een spetterend eindejaarsfeest voor het eigen personeel? Begin op tijd met het organiseren van jouw onvergetelijke event en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie met bijbehorende sfeermakers

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.