• Online congres, hybride evenement
  • High-end techniek
  • Schaalbaar en interactief
  • Super safe

Online congres? Ga ervoor!

Een congres in coronatijd? Dat kan gewoon. Sterker nog: je kunt met een online evenement misschien wel een groter publiek dan ooit bereiken. Om al die kijkers op afstand te boeien én mee te laten doen biedt Next Venue je de ideale studio!

Het gaat om de nieuwe Studio Interactive XL. Die vind je in de Midden Nederland Hallen, centraal in Nederland. De sfeervolle studio is maar liefst 2.000 m2 groot en voorzien van een podium, rigging, studioverlichting, vaste en losse camera’s en natuurlijk schermen in alle formaten die je nodig hebt voor jouw uitzending.

Maak het zo interactief als je wilt
Bij zo’n online evenement is interactie nóg belangrijker dan anders. De broadcastsoftware in Studio Interactive XL helpt je daarbij. Haal bijvoorbeeld moeiteloos kijkers in beeld in de uitzending, werk met polls of stellingen waar jouw publiek op kan stemmen of laat deelnemers via een chat live mee discussiëren met een panel in de studio. Je kunt ook werken met subsessies waarbij kijkers in kleinere groepen verder praten. Achter de schermen leidt de regie en technische crew van Studio Interactive XL jouw show daarbij in goede banen.

Switch naar een hybride of fysiek event
Is de geplande datum van jouw congres of evenement nog ver weg? Dan weet je natuurlijk nog niet hoe de coronamaatregelen er tegen die tijd uit zien. Gelukkig kan je bij Studio Interactive XL makkelijk switchen naar een hybride of fysiek evenement. Dankzij het Next Safety-concept is daarbij de veiligheid van jouw publiek geborgd. Het is ook mogelijk om met een sneltest bij binnenkomst de gezondheid van gasten te checken.

Vier all-in studio formats
De Studio Interactive XL is slechts één van de vier nieuwe studio formats van locatieplatform Next Venue. Je kunt ook gebruikmaken van een Stream Studio, een Kookstudio en een Talkshow Studio. Met de studio formats speelt Next Venue in op de toegenomen vraag naar hybride en online events. Bijzonder is dat alle formats plug & play zijn en all-in prijzen kennen. Door gebruik te maken van het Garantiefonds kun je bovendien kosteloos annuleren of verplaatsen.

Direct contact voor vrijblijvend advies? info@nextvenue.nl 088 000 15 21

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 15 21 Offerte aanvragen