Online congres? Ga ervoor!

Online congres? Ga voor interactie!

Je kunt met een online evenement misschien wel een groter publiek dan ooit bereiken. Om al die kijkers te boeien én mee te laten doen biedt Next Venue je de ideale studio! 

Het gaat om de Midden Nederland Studio. Die vind je in de Midden Nederland Hallen, centraal in Nederland. De sfeervolle studio is groot en voorzien van een podium, rigging, studioverlichting, vaste en losse camera’s en natuurlijk schermen in alle formaten die je nodig hebt voor jouw uitzending.

Maak het zo interactief als je wilt

Bij zo’n online evenement is interactie nóg belangrijker dan anders. De broadcastsoftware in Midden Nederland Studio helpt je daarbij. Haal bijvoorbeeld moeiteloos kijkers in beeld in de uitzending, werk met polls of stellingen waar jouw publiek op kan stemmen of laat deelnemers via een chat live mee discussiëren met een panel in de studio. Je kunt ook werken met subsessies waarbij kijkers in kleinere groepen verder praten. Achter de schermen leidt de regie en technische crew van Midden Nederland Studio jouw show daarbij in goede banen.

Switch naar een hybride of fysiek event

Is de geplande datum van jouw congres of evenement nog ver weg? Er kan gelukkig weer steeds meer en fysieke ontmoetingen met grote groepen is hopelijk in korte termijn weer mogelijk. Mocht dit zo zijn, dan kan je bij Midden Nederland Studio makkelijk switchen naar een hybride of fysiek evenement. Dankzij het Next Safety-concept is daarbij de veiligheid van jouw publiek geborgd. Het is ook mogelijk om bij binnenkomst de gezondheid van gasten te checken met een sneltest of bij het laten zien van het vaccinatiebewijs.

Vier all-in studio formats

De Midden Nederland Studio is slechts één van de vier nieuwe studio formats van locatieplatform Next Venue. Je kunt ook gebruikmaken van een Stream Studio, een Kookstudio en een Talkshow Studio. Met de studio formats speelt Next Venue in op de toegenomen vraag naar hybride en online events. Bijzonder is dat alle formats plug & play zijn en all-in prijzen kennen. Door gebruik te maken van het Garantiefonds kun je bovendien je event makkelijk verplaatsen.

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
XXL-uitbreiding voor Midden Nederland Hallen

Jacco van der Tak (burgemeester gemeente Barneveld) en Timo Kruft (eigenaar Midden Nederland Hallen) brengen een toost uit op het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe theaterhal.

Lees meer
Het shopmanagers event van ONLY Stores

Iedere jaar organiseert ONLY Stores Holland een tweedaags-event voor alle 150 shopmanagers in Nederland. Dit keer in de Rijtuigenloods!

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.