Eindejaarsbijeenkomsten bij Next Venue

01 september 2023

Eindejaarsbijeenkomsten bij Next Venue

Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar afsluiten met een spetterend eindejaarsfeest voor het eigen personeel? Begin op tijd met het organiseren van jouw onvergetelijke event en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie met bijbehorende sfeermakers. Ontdek alle mogelijkheden bij Next Venue.

Sta stil bij de successen van afgelopen jaar en blik alvast vooruit op komend jaar. Dit draagt ongetwijfeld bij aan het teamgevoel en de motivatie van je medewerkers en/of relaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstfeest in De Rijtuigenloods of een winterfair in Next Qube? Of ga je liever voor een kerstdiner en borrel in de Mauritskazerne? Of je het nu met collega’s en/of relaties viert; in een Next Venue locatie wordt het onvergetelijk!

De zoektocht naar dé perfecte feestlocatie

’De eerste stap was het zoeken naar de juiste locatie. In eerste instantie waren we uitgekomen bij Hoeve Sparrendam. Een super leuke hoeve in Hoevelaken, maar tijdens de rondleiding vroegen wij ons al snel af of deze locatie qua grootte wel geschikt zou zijn. Na zoveel jaar verwachtten wij namelijk een grote opkomst. Tijdens de rondleiding hoorden wij dat Hoeve Sparrendam onderdeel is van Next Venue, waar meerdere locaties onder vallen. Nadat onze wensen duidelijk waren, werd al snel Kasteel de Schaffelaar aanbevolen. Voor mij zeker geen onbekende locatie, aangezien ik hier eerder een event heb gehad. Ik en mijn collega’s raakten dus meteen enthousiast en voelde direct: ‘’ja, dit is dé locatie voor ons personeelsfeest!’’. 

Met onze faciliteiten maken we jouw eindejaarsbijeenkomst onvergetelijk!

Maak indruk op je gasten en geef het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Wij hebben alle faciliteiten in huis om jouw eindejaarsbijeenkomst tot een succes te maken. Over de techniek, catering en entertainment hoef jij je dus geen zorgen te maken. Afhankelijk van jouw wensen, toveren wij de locatie om in een gezellig kerst- of winterdecor: van een curlingbaan tot snowboard simulator, van glühwein tot oliebollen en van een santa slee tot heel veel kerstbomen. Klinkt goed, toch?!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij nog op zoek naar een geschikte locatie? Ontdek dan snel De Rijtuigenloods in Amersfoort, de Midden Nederland Hallen in Barneveld of de Mauritskazerne in Ede. Stuk voor stuk toplocaties in Midden-Nederland! Wij denken graag met je mee over de perfecte invulling! Neem gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
Terugblik Elevate Your Event 2024

Hoe zien evenementen eruit in 2040? Deze vraag stond woensdag 20 maart 2024 centraal tijdens Elevate Your Event in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
APPM geniet van feest in een kasteel en overnachting in de natuur

Na een stijlvol personeelsfeest in een kasteel nog een nachtje blijven slapen in een hotel midden in de natuur? Het kan bij Next Venue! APPM vierde onlangs haar 25-jarige jubileum op deze manier.

Lees meer
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.