Sluit jouw vergadering af met een tasting!

Sluit jouw vergadering af met een tasting!

Wil je op een inspirerende manier vergaderen of je teamdag verrijken met een bijzondere beleving? In de Mauritskazerne combineer je jouw meeting met een tasting experience die alle zintuigen prikkelt.

Restaurant meets bioscoop

Waarom organiseer je een evenement? Wat en wie wil je bereiken? Wanneer is je evenement geslaagd? En wat mag het kosten? Dat zijn belangrijke vragen als je begint met het organiseren van een evenement. Je zult merken dat als je even de tijd neemt om hier goed over na te denken, je veel andere keuzes (locatie, programma etc.) veel makkelijker maakt!

Restaurant meets bioscoop

De tasting experience vindt plaats in de Tasting Room van de Mauritskazerne. Een unieke ruimte die je nog nooit eerder gezien hebt. Het is als het ware een restaurant en bioscoop ineen. Je zit rond een eiland en kijkt mee terwijl een chef-kok live een driegangendiner voor je klaarmaakt met onder meer Veluwse haantjes en huisgekweekte oesterzwammen. Dat wordt smullen!

Verrijk je smaak én voed je kennis

Ondertussen ontmoet je de boeren en andere voedselmakers achter de gerechten op je bord. Dat doe je via de enorme videowall die 360 graden om je heen loopt. Maak bijvoorbeeld kennis met vertical superfoods, neem een kijkje in een fungi farm en vlieg mee met de honingbij. Luisteren, kijken, ruiken, voelen en proeven: je doet het allemaal tegelijk, waardoor (samen) eten een totaal nieuwe dimensie krijgt.

De Tasting Room voor jouw bedrijf of organisatie

De tasting experience duurt twee uur. Je kunt aanschuiven met maximaal 38 relaties, klanten of medewerkers. Wil je met een groter gezelschap genieten van deze bijzondere smaakbeleving? Dan organiseren we graag twee sessies voor jouw bedrijf of organisatie. Wees er wel snel bij, want de capaciteit is beperkt en de experience populair!

Met de tasting experience sluit je jouw vergadering, brainstorm, strategische sessie of andere zakelijke meeting in stijl af. Wil je de tasting experience los boeken? Of een eigen concept neerzetten in onze Tasting Room? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. We kijken graag samen hoe we jouw relaties, klanten of medewerkers een unieke smaakbeleving kunnen geven.

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
11 learnings voor de evenementenbranche richting de toekomst

Hoe ziet de evenementenbranche eruit in 2040? Deze vraag stond woensdag 20 maart 2024 centraal tijdens Elevate Your Event in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
APPM geniet van feest in een kasteel en overnachting in de natuur

Na een stijlvol personeelsfeest in een kasteel nog een nachtje blijven slapen in een hotel midden in de natuur? Het kan bij Next Venue! APPM vierde onlangs haar 25-jarige jubileum op deze manier.

Lees meer
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.