Tweedaags congres in de Midden Nederland Hallen

08 mei 2022

Tweedaags congres in de Midden Nederland Hallen

Wij zijn enthousiast: het meedenken met onze klanten, het serveren van de lekkerste hapjes, het inzetten van onze technische mogelijkheden… Een terugblik op een gaaf evenement!

Inspirerend programma

Onlangs ontvingen wij een enthousiaste klant voor een inspirerend tweedaags evenement, met op beide dagen 140 bezoekers. Een divers programma zorgde ervoor dat de bezoekers in de Midden Nederland Hallen zich geen moment hoefden te vervelen. Zo werd er afgetrapt met een energieke kick-off, waarna er verschillende kennissessies werden gegeven en de branchegenoten elkaar vervolgens in een unieke setting verder konden inspireren. De ruime Midden Nederland Hallen vormden hier met al zijn vierkante meters het perfecte decor voor.

Écht verbinden

In de gigantische ruimte ontstond een indrukwekkende setting waar het plenaire programma één werd met de inspiratievloer. Aangevuld met state-of-the-art techniek en een ruime bar in het midden van de stands, ontstond een uniek speelveld voor het uitwisselen van kennis. Uiteraard volledig aangepast naar de stijl van de opdrachtgever. Bovendien was het naastgelegen Grand Café in gebruik als subruimte en vormde hiermee een rustige uitvalsbasis voor een telefoontje, een uurtje werken of een kort overleg met collega’s.

Duurzaamheid centraal

Naast alle informatie en inspiratie was er natuurlijke ook genoeg ruimte om ontspannen te genieten van een hapje en drankje. Compleet verzorgd door PuurDichtbij; waar lokaal en duurzaam eten centraal staat. Daarom komen alle producten van PuurDichtbij direct van het land. Zo wordt er rekening gehouden met consument, boer én milieu. Een win-win situatie dus, en nog lekker ook!

Bovendien vinden wij duurzaamheid niet alleen op het gebied van food belangrijk. Ook de locatie Midden Nederland Hallen zelf zet zich in voor een toekomstbestendige omgeving. De locatie is namelijk een energieneutraal evenementencomplex. Een evenement organiseren, met zo min mogelijk negatieve impact op de wereld om ons heen, daar streven wij als organisatie naar.

Enthousiast?

Ben je benieuwd hoe deze inspirerende setting voor jou kan werken? Of ben je op zoek naar een andere unieke locatie? We denken graag met je mee! Bekijk al onze locaties, stel zelf online je offerte hieronder samen of neem contact met ons op via 088-0001525

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
11 learnings voor de evenementenbranche richting de toekomst

Hoe ziet de evenementenbranche eruit in 2040? Deze vraag stond woensdag 20 maart 2024 centraal tijdens Elevate Your Event in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
APPM geniet van feest in een kasteel en overnachting in de natuur

Na een stijlvol personeelsfeest in een kasteel nog een nachtje blijven slapen in een hotel midden in de natuur? Het kan bij Next Venue! APPM vierde onlangs haar 25-jarige jubileum op deze manier.

Lees meer
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.