Warehouse Insights kijkt terug op tof event in Next Qube

12 juli 2022

Warehouse Insights kijkt terug op tof event in Next Qube

Jaarlijks organiseert Logistiek.nl het event: Warehouse Insights! Een congres voor zo’n 600 professionals uit de logistiek branche. Dit jaar mochten we dit mooie congres ontvangen in de Next Qube! Met 20 workshops, een grote beursvloer en sessies van niemand minder dan Richard van Hooijdonk, en onder leiding van Annemarie Brüning, was het een groot succes! Aletta Martens (VMN Media) - Manager Events Logistiek, vertelt in een interview meer over het event en hun ervaringen bij Next Qube.

Een event voor professionals in de logistiek

Aletta: ‘’Warehouse Insights is dé hotspot voor innovatie. De drie thema's futureproof logistics, digitale innovaties en material handling stonden hierin centraal. Met inspirerende sprekers en leerzame kennissessies werd er stil gestaan bij de laatste trends en ontwikkelingen in de logistiek. Daarnaast was er een inspirerend plenaire programma en een groot kennisplein waarbij veel professionals met een eigen stand stonden om bezoekers te inspireren en informeren over hun producten en/of diensten.’’

Hoe zijn jullie bij Next Qube terecht gekomen?

‘’Een aantal jaar geleden hebben wij een rondleiding gekregen bij de Midden Nederland Hallen. De locatie heeft toen een goede indruk bij ons achtergelaten. Het concept van Next Qube bestond toen nog niet en was het nog de Expohal. Nu het is omgetoverd tot Next Qube is het nóg vernieuwender en verrassender. De zaal is mooi opgeknapt en de locatie beschikt tevens over voldoende parkeergelegenheid. Er is een ruim podium aanwezig met imposante beeldschermen. Ook het daarnaast gelegen Grand Café biedt veel mogelijkheden om een mooie talkshow te faciliteren.’’ Aldus Aletta.

Hoe kijken jullie terug op jullie evenement in Next Qube?

‘’We kijken positief terug naar het event. Het was een mooie dag om kennis en inzichten met elkaar uit te wisselen. Ik heb achteraf veel positieve reacties mogen ontvangen. Het was fijn dat de organisatie ons met veel zaken heeft ontzorgd, zoals de catering, techniek en de planning. Tijdens de organisatie werden strakke deadlines afgesproken en tussentijds werd er goed gecommuniceerd. Op de dag zelf waren we voornamelijk blij met de techniek en partymanager. We hopen volgend jaar zeker terug te komen!’’

Een event voor professionals in de logistiek

Hoe kijken jullie terug op jullie evenement in Next Qube?

"We kijken positief terug naar het event. Het was een mooie dag om kennis en inzichten met elkaar uit te wisselen."

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
11 learnings voor de evenementenbranche richting de toekomst

Hoe ziet de evenementenbranche eruit in 2040? Deze vraag stond woensdag 20 maart 2024 centraal tijdens Elevate Your Event in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
APPM geniet van feest in een kasteel en overnachting in de natuur

Na een stijlvol personeelsfeest in een kasteel nog een nachtje blijven slapen in een hotel midden in de natuur? Het kan bij Next Venue! APPM vierde onlangs haar 25-jarige jubileum op deze manier.

Lees meer
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.