Zorggroep ENA viert feest in Kasteel de Schaffelaar!

Zorggroep ENA viert feest in Kasteel de Schaffelaar!

Tijd voor een personeelsfeestje! Dit dacht Zorggroep ENA na een aantal hectische jaren om de waardering naar hun medewerkers te laten blijken. Misschien niet het eerste personeelsfeestje, maar wel weer de eerste na corona. Best een bijzonder moment dus! Zwannie van den Brink (praktijkopleider en stagecoördinator Zorggroep ENA) heeft samen met haar collega’s van de zogeheten feestcommissie het feest van A tot Z georganiseerd en vertelt graag over hun onvergetelijke feestavond bij Kasteel de Schaffelaar. Benieuwd hoe hun feestavond eruit zag en de ervaringen van Zwannie tijdens de voorbereidingen? Lees dan snel verder.

Zwannie vertelt enthousiast: ‘’Toen ik hoorde dat er een personeelsfeest op de planning stond, heb ik mij direct aangemeld voor de zogeheten feestcommissie. Plannen is namelijk echt iets voor mij!’’ Samen met andere collega’s is zij direct op zoek gegaan naar een geschikte locatie. Maar waar begin je?

De zoektocht naar dé perfecte feestlocatie

’De eerste stap was het zoeken naar de juiste locatie. In eerste instantie waren we uitgekomen bij Hoeve Sparrendam. Een super leuke hoeve in Hoevelaken, maar tijdens de rondleiding vroegen wij ons al snel af of deze locatie qua grootte wel geschikt zou zijn. Na zoveel jaar verwachtten wij namelijk een grote opkomst. Tijdens de rondleiding hoorden wij dat Hoeve Sparrendam onderdeel is van Next Venue, waar meerdere locaties onder vallen. Nadat onze wensen duidelijk waren, werd al snel Kasteel de Schaffelaar aanbevolen. Voor mij zeker geen onbekende locatie, aangezien ik hier eerder een event heb gehad. Ik en mijn collega’s raakten dus meteen enthousiast en voelde direct: ‘’ja, dit is dé locatie voor ons personeelsfeest!’’. 

Waarom Kasteel de Schaffelaar?

Zwannie: ‘’Zeg nou zelf: wie wil er nou geen feest in een kasteel!? Wat we vooral erg fijn vonden aan Kasteel de Schaffelaar is dat de ruimtes flexibel en last minute nog aanpasbaar waren. Zoals eerder aangegeven verwachtten we een grote opkomst, maar hoeveel medewerkers er daadwerkelijk komen blijft altijd een verassing. Komen er toch veel meer mensen dan verwacht? Dan hadden we bijvoorbeeld de mogelijkheid om de trendy loungekelder erbij te betrekken. Daarnaast vonden we de centrale ligging erg gunstig, ook gezien één van de zorglocaties en het ondersteunende kantoor van Zorggroep ENA in Barnveld zit. Net zoals het kasteel, dus ideaal. De andere zorglocaties van Zorggoep ENA zitten in Voorthuizen en Scherpenzeel, dus Barneveld was voor iedereen perfect bereikbaar. Tenslotte vonden wij een groot pluspunt dat het kasteel ook buiten mogelijkheden heeft met een terras en een mooie kasteeltuin. Ideaal voor mensen die even een luchtje willen scheppen’’.

Hoe zag jullie feestavond eruit?

‘’Zoals we al verwachtten was de opkomst inderdaad groot; er waren zo’n 230 medewerkers aanwezig! Als thema hadden we ‘Touch of gold’ bedacht, waar iedereen zich ook goed aan had gehouden. Rond 19.30 uur kwam iedereen binnendruppelen in hun goudkleurige outfits en accessoires, waarna de bestuurder van Zorggroep ENA een welkomstspeech gaf. Bij de ingang stond een fotograaf, die bij binnenkomst van iedereen een leuke foto maakte. De opstelling hadden we van tevoren ook bepaald: in de feestzaal stond een DJ en in de andere zaal hadden we een rustiger plekje gecreëerd. Dit voor de mensen die niet los willen gaan op muziek maar gewoon even rustig willen bijpraten. Dit is een bewuste keuze vanuit ons geweest, gezien de gevarieerde doelgroep. Ook hadden we een loterij georganiseerd, stond er een cocktailbar, een photobooth en liep er een tekenaar rond die mensen op een bierviltje natekende. Voor iedereen wat wils. Iedereen straalde en genoot van het feest, het was echt super leuk!’’

Hoe kijken jullie hierop terug?

‘’We zijn over alles echt super tevreden en kunnen het echt iedereen aanbevelen! De voorbereidingen verliepen soepel en hebben goed contact gehad. Vaak kregen we binnen één dag al reactie en we wisten goed waar we aan toe waren gedurende de voorbereidingsfase. Ook de partymanager op de dag zelf was erg fijn en dacht goed met ons mee!’’

Jouw bedrijfsfeest ook in Kasteel de Schaffelaar?

Wij vertellen graag alles over de mogelijkheden voor jouw feest. Bel 088 - 000 15 40 of stuur een mail naar info@kasteeldeschaffelaar.nl. Ook kun je snel en eenvoudig jouw offerte samenstellen via onze website, waarbij je direct inzicht krijgt in de mogelijkheden en kosten.

Feest voor Zorggroep ENA

Waarom Kasteel de Schaffelaar?

"Zeg nou zelf: wie wil er nou geen feest in een kasteel!? Wat we vooral erg fijn vonden aan Kasteel de Schaffelaar is dat de ruimtes flexibel en last minute nog aanpasbaar waren."Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
Terugblik Elevate Your Event 2024

Hoe zien evenementen eruit in 2040? Deze vraag stond woensdag 20 maart 2024 centraal tijdens Elevate Your Event in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
APPM geniet van feest in een kasteel en overnachting in de natuur

Na een stijlvol personeelsfeest in een kasteel nog een nachtje blijven slapen in een hotel midden in de natuur? Het kan bij Next Venue! APPM vierde onlangs haar 25-jarige jubileum op deze manier.

Lees meer
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.