Rabobank zoekt verbinding online!

Onlangs kwam de Rabobank in de Midden Nederland Hallen langs voor een inspirerende online sessie! Voor het presenteren van de nieuwe plannen voor 2021 werd gekozen voor de kleinere studio die de locatie tot zijn beschikking heeft. Met een sfeervol decor en een kookeiland in het midden van de set, werd er niet enkel ingezoomd in het delen van informatie over de Rabobank, maar ook kennis gedeeld over food. Dit zorgde voor de juiste, ontspannen sfeer.

Doel van het online evenement was om te bespreken hoe de Rabobank zich in de toekomst als bank kan blijven onderscheiden. Daarbij focusten de gasten in de studio zich op concrete duurzame initiatieven waarbij zowel de bank als de gast zelf hun bijdrage in kan leveren. Onderwerpen die voorbij kwamen: duurzaam ondernemen, duurzame voeding, duurzaam wonen en een financieel gezond leven.

Vanuit huis keken medewerkers mee met een live verbinding naar de studio, die speciaal voor dit evenement was gehuld in de huiskleuren van de Rabobank. De thuiskijkers hadden de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen, die vervolgens direct werden beantwoord in de studio. Dit verliep verrassend soepel en de interactie zorgde voor veel energie, zeker voor de mensen die vanuit huis meekeken!

En terwijl in de studio werd gesproken over de plannen voor komend jaar, was chef-kok Ronald van PuurDichtbij alvast bezig om de initiatieven in de praktijk te brengen. Tussen het kennisdelen door was de chef-kok de lekkerste hapjes aan het koken voor de gasten, gemaakt van duurzame producten afkomstig uit de korte voedselketen.

Na afloop deelde een medewerker haar ervaring op Linkedin:
“Hoewel ik de fysieke events ontzettend mis, hebben we met deze niet ‘standaard-teams-zend-update’ toch veel medewerkers op een leuke manier bereikt vanuit de studio. Ik kreeg er in ieder geval enorm veel energie van, mede door de leuke samenwerking vanuit de kring.” - Sabrina Ehlert-Sahertlan, Rabobank

Direct contact voor vrijblijvend advies? info@nextvenue.nl 088 000 15 21

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 15 21 Offerte aanvragen